MUSHI SUSHI HARDERWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 250 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mushi Sushi Harderwijk. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 8:08 Alle gerechten waren super lekker. Vers en van top kwaliteit!
31 mrt 2024 om 21:57 Pokebowl en mini loempia’s waren koud toen het bezorgt was, bezorging duurde ook nogal lang
23 mrt 2024 om 18:58 Heerlijke pokebowl, snelle bezorging!
22 mrt 2024 om 19:55 Bestelling kwam pas na 2 uur, terwijl een uur vermeldt werd bij bestellen. Geen korting, geen tegemoetkoming - niks. Heel jammer. Ik zie nu ook veel reviews waarin 2 uur bezorgtijd wordt vermeld. Schamiebamie
19 mrt 2024 om 20:01 Bezorgafstand is sws 20 minuten maar werd eerder bezorgd dan in de app werd aangegeven. Eten was ook goed maar had beter verpakt kunnen worden om warm te houden.
15 mrt 2024 om 21:43 Helemaal top! Lekkere sushi
10 mrt 2024 om 19:34 De sushi was opzich prima je merkte wel dat het al lang koud was en minder vers wegens de bezorger pas na twee uur kwam en het eten al lang klaar was gemaakt volgende x bij sushi mushi zelf bestellen dat is veel beter
9 mrt 2024 om 20:20 Lang moeten wachten op eten wat zwaar tegenviel. Pokebowl bestond bijna alleen maar uit rijst. Verder was het gefrituurde eten koud en taai. Veel te duur voor de kwaliteit van het eten helaas.
9 mrt 2024 om 19:05 Was weer super lekker!!!
8 mrt 2024 om 19:17 Snel bezorgd Vond de smaak wat tegenvallen helaas. Smaakte allemaal een beetje hetzelfde vond ik .
6 mrt 2024 om 8:18 Was super lekker
3 mrt 2024 om 20:11 Geweldige service, lekker eten. Vanwege autopech moesten we het eten later laten bezorgen. Dit was geen probleem. Wij bestellen gauw weer!!